Na een periode van bijna twee jaren, waarin het feitelijk niet mogelijk was om onze muzikale kunsten publiekelijk ten gehore te kunnen brengen, is dan eindelijk het moment aangebroken dat we weer in beweging mogen komen om een mooi voorjaarsconcert voor u te organiseren. We willen als muziekvereniging dan ook graag weer met u in contact komen en u laten genieten van al het moois dat Orpheus u muzikaal te bieden heeft.

Tijdens ons voorjaarsconcert nemen we u graag weer mee op een muzikale reis langs alle verschillende gelederen die onze muziekvereniging rijk is, waarbij we ons zullen bewegen langs de jeugdorkesten, de slagwerkgroep Battle, de Langenberger Muzikanten en het Fanfare Orkest. Zij zullen u een zeer afwisselend programma ten gehore gaan brengen, variƫrend van lichte tot imposante klanken en van bijna idyllische rustieke tot ritmische opzwepende muzikale werken. Kortom, een muzikaal bewogen programma dat voor iedere luisteraar wat te bieden heeft en waarmee we u graag trakteren op een mooie en muzikale zondagochtend. Vanwege alle eerdere beperkingen en de lange periode waarin we u muzikaal niet hebben mogen ontmoeten, is de toegang tot het concert gratis gemaakt en hopen we u zodoende weer in grote getale te mogen verwelkomen.

Het concert vindt plaats op zondagochtend 20 maart a.s. in de grote zaal van Cultuurhuus Braakhekke. De zaal is geopend vanaf 10.30 uur. U bent dan van harte uitgenodigd om plaats te nemen en te gaan genieten van een mooi concert, u aangeboden door Muziekvereniging Orpheus.