Dit jaar wil  Orpheus het aantal jeugdleden flink te laten groeien. Hiervoor biedt Orpheus de jeugd van Bathmen aan om voor een absoluut minimumbedrag muzieklessen te volgen.

De aanbieding bestaat het volgende:

  • Nog voor de zomervakantie kun je gratis een viertal proeflessen volgen, zodat je kunt ontdekken of een blaasinstrument of slagwerk iets voor je is.
  • Besluit je om na de zomer lessen te gaan volgen, dan betaal je als jeugdlid alleen contributie (€22,50 per kwartaal).
  • De lessen zijn het eerste jaar gratis als je een koperinstrument gaat spelen. Hiermee bedoelen we bugel, trompet, waldhoorn, trombone of bariton.
  • Ook slagwerklessen zijn het eerste jaar gratis. Als je saxofoon wil spelen betaal je € 45 per kwartaal, de helft van het normale tarief.
  • Orpheus zorgt dat er gratis een instrument in bruikleen beschikbaar is.
  • De muzieklessen worden gegeven in Cultuurhuus Braakhekke door docenten van de Deventer Muziekschool.
  • Lessen op saxofoon worden niet gratis aangeboden, maar er is wel een korting van 50%, waarmee nu € 45 per kwartaal moet worden betaald.

Vooral op de koperinstrumenten kan versterking worden gebruikt, vandaar dat hier ook het meeste voordeel valt te behalen, net als bij het slagwerkensemble Battle.

Dus: ‘Heb jij genoeg adem om bij Orpheus mee te blazen’ of ‘Sla je graag van je af’, dan kan Orpheus je een leuke aanbieding doen. Ook als je eerder een instrument hebt bespeeld en de nu draad weer op wilt pakken, hebben we een aanbieding voor je in petto.

Vraag vrijblijvend om meer informatie door een berichtje te sturen via “CONTACT” in de zwarte balk.  Je krijgt dan een informatiepakketje toegestuurd.

Let op!  Deze aanbieding is niet onbeperkt, maar grotendeels afhankelijk van de beschikbare instrumenten. Wie het eerst komt heeft de beste kansen.

poster Blazers gezocht PDF