Orpheus in bloei, dat is de titel van het aanstaande voorjaarsconcert van muziekvereniging Orpheus.

De naamt zegt het al, Orpheus is een bloeiende vereniging. Alle onderdelen van de vereniging zullen dan ook aan bod komen deze avond.

De Langenberger muzikanten onder de enthousiaste leiding van Gerard Stegink, zullen u weer laten genieten van de Egerlander muziek. Zij hebben een boeiend programma voor u ingestudeerd. Ook bij het jeugdorkest en slagwerk ensemble Battle zal te zien zijn dat het een ,,bloeiende´´ vereniging is, veel jong en enthousiast talent brengen hun kunnen voor het voetlicht.

Na de pauze komt het fanfareorkest aan bod, na het grote succes van het Battum´s got talent concert afgelopen november, kwam het idee op om het eigen talent de kans te geven hun muzikale kunnen aan het publiek te laten horen. Zo zullen deze avond bij het fanfareorkest voor u soleren: Renee van den Berge, Amber Karrenbeld, Daphne Wesseling, Jorine Bos en Silla Koops. Uiteraard heeft de fanfare onder leiding van Berjan Morsink hierom heen ook een prachtig programma voor u op lessenaar gezet. Kortom u hoort het, een avond die u niet mag missen!

U bent van harte welkom op zaterdag 15 maart, Cultuurhuus Braakhekke, vanaf 19.30 is de zaal open, en om 20.00 aanvang concert.