De afgelopen twee weken werd u reeds voorgesteld aan twee kandidaten van het Maestro concert, welke muziekvereniging Orpheus op 11 juni 2016 in het Cultuurhuus in Bathmen zal gaan uitvoeren. Deze week is het woord aan onze derde Maestro Henk van Gorssel:

Ik ben geboren en getogen in het prachtige gezellige dorp Bathmen, ben 59 jaar, getrouwd met Dianne, vader van drie zonen en trotse opa van een kleindochter.In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met onze honden te wandelen, een stukje te toeren met de auto en zo af en toe ben ik te vinden op de golfbaan.Ik heb 40 jaar lang in de kom van het dorp boven de zaak gewoond, daarna verhuisd naar de Looweg naar een huis met een tuin (nooit gehad!) en het Installatiebedrijf erachter aan de Spoorstraat dat is echt heel praktisch.

Een onbezorgde jeugd gehad in een toen nog klein dorp, dat als het ware met mij mee groeide, maar zijn dorpse karakter altijd heeft behouden.Na de Dorpsschool en de middelbare school ben ik bij mijn vader in het installatiebedrijf aan het werk gegaan, later heb ik het bedrijf van hem overgenomen wat daarmee de derde generatie inging.Ook ben ik 17 jaar lid geweest van de vrijwillige Brandweer,  wat een hele bijzondere tijd was, omdat je samen problemen moet oplossen dus “elkaar blindelings kunt vertrouwen“.Nu zit ik nog in het bestuur van de vereniging van ex- brandweerleden.

Ons dorp heeft een rijk verenigingsleven en daar mag een Muziekvereniging als Orpheus natuurlijk niet ontbreken, want als er wat te vieren is hoort daar muziek bij. Ik mag graag naar muziek luisteren, maar ben totaal niet muzikaal en kan geen noot lezen . Zeer verrast was ik daarom ook toen ik gebeld werd met het verzoek om deel te nemen als dirigent aan het Maestro concert van Orpheus, maar ik laat het op mij afkomen en nodig u van harte uit om deze avond mee te maken op 11 juni.

De kaarten voor dit concert zijn verkrijgbaar bij het infopunt of online via www.cultuurhuusbraakhekke.nl. De kaarten zijn in de voorverkoop € 10,- per stuk.

IMG_2217