Op uitnodiging van Dinie Jansen namens de toneelgroep van PJB schitterden 6 oud Orpheusleden op slagwerk tijdens het zeer humoristische stuk ‘Hoog met die stok’. Het publiek werd mee genomen van de ene snelle scene naar de andere waarin o.a. de majorette groep moest oefenen met de eigen wat zwak spelende slagwerkers.

20170311_160311

Op het eind kwamen de oudleden Wim en Gertie van der Meij, Wim Holmer, Gerke Koops, Mart Makkink en Jorik Bos strak marcherend binnen lopen vanaf de foyer, begeleidt door bewaking. Enkele slagwerkers van Orpheus hadden al geen 25 jaar meer gespeeld maar onder aanvoering van André Olden werden er een aantal marsjes ingestudeerd. Met op het eind een finale stuk samen met de slagwerker van de spelersgroep en de mooie majorettes. Het was een mooie afsluiting van het fraaie toneelstuk wat knap gespeeld is door een hele grote groep jeugd uit Bathmen.

Maar wilt u ook eens spelen op een trommel of drumstel, spelen in een slagwerkgroep of als slagwerker ‘achter in het fanfareorkest’? Dat kan. Bij Orpheus krijgt u gedegen slagwerk lessen van de enthousiaste docent Ronny Wolterink. En de meer ervaren slagwerker kan direct instromen bij het fanfareorkest. Voor meer informatie over slagwerklessen, muzieklessen (ook van koperblaas- en saxofoon instrumenten) of onze muziekvereniging, kunt u contact opnemen met Janneke van Mierlo 06-48502254 of mail naar: muziekles@orpheus-bathmen.nl

TIP: zondag 26 maart 2017 om 14.00 uur Voorjaarsconcert Cultuurhuus Braakhekke.