Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Duo concert met GFO

9 juli 2022 @ 20:00 - 22:00

Het Gelders Fanfare Orkest

XPLORE!


Het Gelders Fanfare Orkest (GFO) trekt momenteel langs een aantal theaters met het concertprogramma XPLORE!, als voorbereiding op het Wereld Muziek Concours in juli in Kerkrade.

Het tweede deel van dit dubbelconcert is in handen van fanfareorkest Orpheus uit Bathmen, dat het hele palet aan fanfaremuziek laat horen.

Samen op missie

Samen met lichtcomponist Teus van der Stelt neemt het GFO, een van de toonaangevende fanfareorkesten in de Benelux, het publiek mee op missie door het universum. Regisseur-verteller Frans Limburg verrijkt de ontdekkingsreis – die gaat van de ster Vega via de hemelpoort naar de maan – met zijn verhalen. De algehele leiding is in handen van dirigent Erik van der Kolk. Het programma illustreert het streven van het GFO om altijd vernieuwende combinaties en mogelijkheden te willen ontdekken en onderzoeken: XPLORE!

Divers en boeiend Ook Orpheus in Bathmen zoekt graag de muzikale samenwerking, getuige bijzondere concerten in het verleden met Margriet Eshuis, Cor Bakker en talloze lokale talenten. Voor het dubbelconcert met het GFO heeft dirigent Berjan Morsink een divers programma opgesteld, uiteenlopend van concertwerk tot lichte muziek. Een anders dan anders muzikale avond met fanfare in de schijnwerpers!

Website: Gelders Fanfare Orkest

Details

Date:
9 juli 2022
Time:
20:00 - 22:00
Website:
https://deventerschouwburg.nl/programma/gelders-fanfare-orkest-xplore

Venue

deventer schouwburg
Leeuwenbrug 2
Deventer, Overijssel 7411TJ Netherlands
+ Google Map