BATTUM GEET LÖS!

Cultuurhuus Braakhekke Bathmen Schoolstraat 6-A, Bathmen, Overijsel

Op zaterdagavond 26 november geet Battum lös! Een feestavond georganiseerd door muziekvereniging Orpheus, maar niet zoals je van een fanfare gewend bent! Laat je verrassen door het orkest, de band, zangers en zangeressen! Klinkt goed toch? #zorgdatjeerbijbent Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Cultuurhuus Braakhekke. Staanplaatsen in de zaal: 10,- Zitplaatsen op het balkon: 12.50 (let op! er zijn maar 96 zitplaatsen beschikbaar) https://cultuurhuusbraakhekke.nl/theater/

Dorpskerstconcert

Kerk bathmen Kerkplein 5, Bathmen, Overijsel

Op zondag 18 december zal weer het traditionele Dorpskerstconcert in Bathmen plaatsvinden. Ditmaal  zal het complete fanfare-orkest Orpheus o.l.v. Berjan Morsink voor ons optreden. Verder is te gast Gerdien Paalman met pianist Caspar Rodijk en het Blokfluitensemble The Deventer Recorder Players o.l.v. Coert Bremmers. Organist Ingeborg van Dokkum-Prins zal enkele werken op het orgel spelen en beiaardier Bauke Reitsma verwelkomt  ons met kerstliederen op het carillon. De toegang is gratis. Dorpskerk Bathmen. Aanvang:  19.30 uur.

Free

Voorjaarsconcert

Cultuurhuus Braakhekke Bathmen Schoolstraat 6-A, Bathmen, Overijsel

Tijdens dit voorjaarsconcert komt de hele vereniging aan bod De Langenberger Muzikanten De Orph band Het Fanfare orkest Toegang aan de deur is €7,50 Er zal geen voorverkoop plaatsvinden.

€7.50