BATTUM GEET LÖS!

Cultuurhuus Braakhekke Bathmen Schoolstraat 6-A, Bathmen, Overijsel, Netherlands

Op zaterdagavond 26 november geet Battum lös! Een feestavond georganiseerd door muziekvereniging Orpheus, maar niet zoals je van een fanfare gewend bent! Laat je verrassen door het orkest, de band, zangers en zangeressen! Klinkt goed toch? #zorgdatjeerbijbent Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Cultuurhuus Braakhekke. Staanplaatsen in de zaal: 10,- Zitplaatsen op het balkon: 12.50 (let op! er zijn maar 96 zitplaatsen beschikbaar) https://cultuurhuusbraakhekke.nl/theater/

Dorpskerstconcert

Kerk bathmen Kerkplein 5, Bathmen, Overijsel, Netherlands

Op zondag 18 december zal weer het traditionele Dorpskerstconcert in Bathmen plaatsvinden. Ditmaal  zal het complete fanfare-orkest Orpheus o.l.v. Berjan Morsink voor ons optreden. Verder is te gast Gerdien Paalman met pianist Caspar Rodijk en het Blokfluitensemble The Deventer Recorder Players o.l.v. Coert Bremmers. Organist Ingeborg van Dokkum-Prins zal enkele werken op het orgel spelen en beiaardier Bauke Reitsma verwelkomt  ons met kerstliederen op het carillon. De toegang is gratis. Dorpskerk Bathmen. Aanvang:  19.30 uur.

Free

Voorjaarsconcert

Cultuurhuus Braakhekke Bathmen Schoolstraat 6-A, Bathmen, Overijsel, Netherlands

Tijdens dit voorjaarsconcert komt de hele vereniging aan bod De Langenberger Muzikanten De Orph band Het Fanfare orkest Toegang aan de deur is €7,50 Er zal geen voorverkoop plaatsvinden.

€7.50

Try-Out concert Loenen

Op 5 november speelt het fanfare orkest van Orpheus een try-out concert met Excelsior Winterswijk en Eendracht Eerbeek in Loenen. Aanvang: 14.00 uur

Concours – Fanfare

Het fanfare orkest van Muziekvereniging Orpheus neemt deel aan het concours in de Hanzehof te Zutphen. Op 18 november speelt Orpheus om 11.00 uur. Opening van het ochtendprogramma is om 10.00 uur, om 12 uur is de middagpauze en worden de uitslagen van het ochtendprogramma bekend gemaakt.    

Voorjaarsconcert 2024

Cultuurhuus Braakhekke Bathmen Schoolstraat 6-A, Bathmen, Overijsel, Netherlands

NoabersLive!

Baarhorstweg, Loo-Bathmen

Op vrijdag 12 april 2024 slaan Muziekvereniging Orpheus en de energieke coverband Alive de handen ineen voor een onvergetelijk optreden in Loo Bathmen.
Tickets via https://tentfeestloo.avayo.nl/transactions